Promocije i popusti za časove jezika

 

KURSEVI ZA DECU OD 3-4 GODINE

Popusti za casove engleskog i nemackog jezika za predskolceRano učenje engleskog, odnosno nemačkog jezika za decu uzrasta od 3-4 godine omogućiće da steknu pravi osećaj za strani jezik i kako on zvuči kroz melodiju i ritam. Uz  mnoštvo reči, izraza, pesmica, igre i crteža deca spontano usvajaju i pospešuju izgovor i obogaćuju fond poznavanja reči na engleskom/nemačkom.

Čas traje 50 min i održava se  2 puta  nedeljno. Kurs počinje od 1. septembra i završava se krajem juna, što čini ukupno 72 časa druzenja. Ovakav način učenja  daje prostora da se deca druže i kroz dodatni kreativni rad, u prijatnoj atmosferi, podstiče veće interesovanje i smanjuje napor u učenju jezika koji za decu u tom uzrastu predstavlja novinu.

Program rada :

  • Lutkica za animaciju, koja se obraća deci samo na engleskom i vrlo brzo postaje neizostavan član na času i najbolji prijatelj deci;
  • Udžbenik, radna sveska, dodatni materijal za vežbu i podsticanje kreativnosti;
  • Posteri, igra memorije, flash kartice i igračke;
  • CD-ovi koji pospešuju pravilno izgovaranje engleskih i nemačkih reči;
  • Dodatni materijal: tabla, markeri, stikeri, cd player, sveske, bojice, kostimi za pozorišne predstave i mnoštvo  neophodnog školskog pribora za održavanje kreativnog dela časa.

Pozivamo i sve roditelje da u ranom procesu učenja deteta budu zainteresovani i uključeni u program rada, što će doprineti veću motivaciju dece. Na kraju juna organizujemo javni čas, gde će deca prezentovati roditeljima sve što su naučili tokom jedne školske godine.

KURSEVI ZA OSNOVCE I SREDNJOŠKOLCE

Popusti i promocije casova engeskog i nemackog jezika za ucenike osnovnih i srednjih skola.Kurs obuhvata 2 časa (1 čas traje 50 minuta) dva puta nedeljno ili dvočas jednom nedeljno tokom cele školske godine (od septembra do juna). Ukupan fond časova je 96, a u realizaciji nastave se prati kalendar za predstojeću školsku godinu. Termine određujemo u dogovoru sa polaznicima i u skladu sa trenutnim mogućnostima škole. Nastava se realizuje po programima: Oxford Press, Cambridge Press i Macmillan.

Roditelji će imati mogućnost da prate napredovanje svoje dece preko polugodišnjih i godišnjih izveštaja. Organizujemo redovne provere znanja i kontinuiranu evaluaciju tokom trajanja kursa. Takođe, svake nedelje organizjemo “otvorena vrata” i obavljamo konsultacije sa roditeljima (O terminu konsultacije ćemo naknadno obavestiti roditelje).

Pored nastave, u cenu kursa ulazi preliminarno i finalno testiranje, a polaznicima koji uspešno prođu testove izdajemo sertifikat.

Naša škola ceni trud roditelja oko obrazovanja dece, tako da je kod nas uvek obezbeđen popust za drugo dete ili drugog člana porodice. Takođe, dajemo i grupne popuste za zainteresovane zaposlene u jednoj firmi.