O našoj školi stranih jezika

Marija Hajdukovic, vlasnica i predavac u skoli stranih jezika MerriamCentar za strane jezike Merriam je osnovan u avgustu 2014 god. Naš cilj je prevashodno orijentisan na pružanje kvalitetne nastave i korišćenje kreativnih i inovativnih metoda u učenju engleskog i nemačkog jezika. Veliku pažnju posvećujemo motivisanju polaznika, podstičemo ih da razviju svoje sposobnosti učenja stranog jezika i na efikasan i jednostavan način prošire svoje znanje.

Naša škola organizuje kurseve za decu svih uzrasta  i za odrasle. Kod nas ćete moći da prilagodite znanje engleskog i nemačkog jezika svojim potrebama i da, uz pristupačnu cenu, budete uspešni u školi, na poslu i u svim drugim prilikama.

Nastavu drže profesori sa dugogodišnjim iskustvom u predavanju stranih jezika i radu sa decom i odraslima. Nudimo komfornu učionicu, prijatan ambijent, kvalitetne udžbenike, sredstva za multimedijalnu nastavu (video, auditivna i kompjuterska sredstva, audio diskove), dodatna sredstva za polaznike, radne sveske za domaće zadatke, frazeološke priručnike i biblioteku, kao i časopise na nemačkom i engleskom jeziku. Časovi se realizuju uz korišćenje bele table što omogućava daleko bolji pregled napisanih reči. Polaznici sede za konferencijskim stolom, što je pravi novitet u nastavi stranih jezika, a sa decom se nekada igramo i družimo na tepihu.

Ucenje stranih jezika za predskolce uz igru u skoli Merriam. Posebnu pažnju posvećujemo našim najmlađim polaznicima. Svi časovi su prvenstveno zasnovani na ideji da deca zavole ono što uče. Uvek se trudimo da atmosfera bude vesela.

Kod nas deca mogu da ispolje svoju kreativnost i da kroz pesmu, igru, crtanje, glumu nauče što više stranih reči, a da to ne dožive kao umor i dosadu.

Cilj kurseva je da dete zavoli strani jezik, prevaziđe blokadu koja eventualno postoji prema nečemu nepoznatom i nerazumljivom, da se osposobi da znanje primeni u praksi i pripremi za nivoe učenja koji prethode polaganju Cambridge testova kao sto su FCE, CAE, CPE… i naravno da vreme za učenje provede kvalitetno i uz zabavu.

Prostor za kurseve engleskog i nemackog jezika u Zarkovu.

Pozivamo sve roditelje i zainteresovane polaznike da nas posete i sami se uvere u prijatnu atmosferu i kvalitet rada naše škole. Uz sok i bombone, naši najmlađi polaznici će moći da se upoznaju sa profesorom i okruženjem, a stariji polaznici mogu uz kafu ili kapućino da se informišu o svemu sto ih zanima u vezi  sa nastavom.

Takođe, očekujemo sva vaša pitanja i sugestije telefonom ili mail-om, kako bismo naš rad podigli na viši nivo i učinili vas zadovoljnim.

 

Dobrodošli !Welcome ! Willkommen !